Basa JawaBesut

UcapanBesut

  • (barkas)
  • IPA(pandom): /ˈwu.lu/
  • Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.
  • Guru lagu: -lu, -u

Ètimologi 1Besut

Saka Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., saka Proto-Malayo-Polinésia *bulu₁ (rambuting awak; elar). Sababon karo Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., Sasak bulu, Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found..

Tembung aranBesut

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. (anatomi) rambuting kéwan utawa manungsa kang thukul ing awak
  2. (anatomi) elar sing nasabi awaking kéwan iwèn
Tembung andhahanBesut

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

Ètimologi 2Besut

 
Sandhangan swara i (wulu)

Saka Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found., saka Proto-Malayo-Polinésia *qulu (endhas, pérangan ndhuwur), saka Proto-Austronésia *quluh. Sababon karo Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found..

Tembung aranBesut

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. araning sandhangan ing aksara Jawa

Ètimologi 3Besut

Kasilih saka Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.. Tembung silihan saèmper kang padha saka basa Arab ya iku Indonésia wudu, Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found..

Tembung kriyaBesut

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. (Islam) raup lan wisuh ngarepaké salat