basa JawaBesut

bulu ꦧꦸ (bu)ꦭꦸ (lu)

krama/ngoko

  1. araning wit.








  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa IndonésiaBesut

Tembung aran [ id ]

bulu (plural: bulu-bulu; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. wulu


Kata kunci/keywords: arti bulu, makna bulu, definisi bulu, tegese bulu, tegesipun bulu