rambut

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

rambut

  1. krama/ngoko rema ki saèm. wulu dawa kang thukul ing êndhas (ing woh jagung lsp);







Kata kunci/keywords: arti rambut, makna rambut, definisi rambut, tegese rambut, tegesipun rambut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.