basa JawaBesut

king Aksara Jawa: ꦏꦶꦁ (king)
Lingga:

  1. êngg pc saking, sangking.


  Tembung andhahan






  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa InggrisBesut

Tembung wilangan (ꦎꦁꦏ) [ en ]

king


Kata kunci/keywords: arti king, makna king, definisi king, tegese king, tegesipun king