ratu

basa JawaBesut

ratu

  1. sêsêbutaning pramèswarining ratu sing wis randha;







Kata kunci/keywords: arti ratu, makna ratu, definisi ratu, tegese ratu, tegesipun ratu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.