raja

basa JawaBesut

raja

  1. kumratu;







Kata kunci/keywords: arti raja, makna raja, definisi raja, tegese raja, tegesipun raja

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.