basa JawaBesut

akon Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama akèn
Ngoko akon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kandha supaya wong liya nindakake (tumandang);
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti akon, makna akon, definisi akon, tegese akon, tegesipun akon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.