akèn

basa JawaBesut

akèn Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺ ()ꦤ꧀ (n)

krama
Krama akèn
Ngoko akon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kandha supaya wong liya nindakake (tumandang);








Kata kunci/keywords: arti akèn, makna akèn, definisi akèn, tegese akèn, tegesipun akèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.