kongkon

basa JawaBesut

kongkon Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kongkon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngutus ki akon mênyang ing;








Kata kunci/keywords: arti kongkon, makna kongkon, definisi kongkon, tegese kongkon, tegesipun kongkon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.