Wikisastra:Bausastra Jawa/sapa

Bali menyang indèks artikel


Jawa NgokoBesut

Cara kocapBesut

Ejaan Anyaran: sopo

TegeseBesut

  • pitakon bab wong sing nglakoni utawa sing diarah

sapa jenengmu?

Basa liyaneBesut

Basa liya luwih pepakBesut

Bali menyang indèks artikel