basa JawaBesut

das Aksara Jawa: (da)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. têtêngêr awujud bundêran, 0.









Kata kunci/keywords: arti das, makna das, definisi das, tegese das, tegesipun das
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.