basa JawaBesut

akik Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. araning watu mawa warna sok digawe mata ali-ali.







Kata kunci/keywords: arti akik, makna akik, definisi akik, tegese akik, tegesipun akik

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.