basa JawaBesut

nu


  1. (Kw) dalan.







Kata kunci/keywords: arti nu, makna nu, definisi nu, tegese nu, tegesipun nu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.