têlu

(Kaelih saka telu)

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

telu ꦠꦼ ()ꦭꦸ (lu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têlu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 3;







Kata kunci/keywords: arti têlu, makna têlu, definisi têlu, tegese têlu, tegesipun têlu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.