papat

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

papat

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko papat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wilangan 4;;

Kacocogna karo pat.







Kata kunci/keywords: arti papat, makna papat, definisi papat, tegese papat, tegesipun papat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.