têkaning êndon

basa JawaBesut

têkaning êndon Aksara Jawa: ꦠꦼ () (ka)ꦤꦶ (ni) (ng)ꦲꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (êndon)

  1. br ing wasanane (barêng tumêka ing patêmbayane)
Kacocogna karo don, andon.







Kata kunci/keywords: arti têkaning êndon, makna têkaning êndon, definisi têkaning êndon, tegese têkaning êndon, tegesipun têkaning êndon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.