basa JawaBesut

don (Kw)

  1. ênggon, papan;
  2. tuju, kang diênêr;







Kata kunci/keywords: arti don, makna don, definisi don, tegese don, tegesipun don

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.