têkan ing don têkan

basa JawaBesut

têkan ing don têkan Aksara Jawa: ꦠꦼ () (ka)ꦤ꧀ (n)ꦲꦶ (hi) (ng)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ () (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (don)

  1. ing panggonan sing dituju, pungkasane, wasanane








Kata kunci/keywords: arti têkan ing don têkan, makna têkan ing don têkan, definisi têkan ing don têkan, tegese têkan ing don têkan, tegesipun têkan ing don têkan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.