lanangan

basa JawaBesut

lanangan
Lingga: (lanang)

  1. (kakung ki) kb wadon;
  2. pucuk (purusing) saka utawa êmur sing diêncêbake;
  3. ks bojo (laki);







Kata kunci/keywords: arti lanangan, makna lanangan, definisi lanangan, tegese lanangan, tegesipun lanangan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.