lanang

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

lanang

  1. kaya sipate wong lanang (kêndêl, gumêdhe);
  2. sing mênjila utawa ngijèn tmr. gunung, kali, alas, lsp;
  3. mung awuluh siji tmr. bêdhil;
  4. ent kêndêl







Kata kunci/keywords: arti lanang, makna lanang, definisi lanang, tegese lanang, tegesipun lanang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.