kongkonan

basa JawaBesut

kongkonan
Lingga: (kongkon)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kongkonan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kèngkèn(-an)

krama
Krama kongkonan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

utusan ki

  1. wong kang dikongkon;
  2. kongkon marang;
  3. prakara kang dilantarake sarana kongkonan
Kacocogna karo
  • kon.







Kata kunci/keywords: arti kongkonan, makna kongkonan, definisi kongkonan, tegese kongkonan, tegesipun kongkonan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.