kasol

basa JawaBesut

kasol Aksara Jawa: (ka)ꦱꦺꦴ (so)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) rungkad (tmr. wit-witan)
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kasol, makna kasol, definisi kasol, tegese kasol, tegesipun kasol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.