basa JawaBesut

sol Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. rubuh rungkad oyode;








Kata kunci/keywords: arti sol, makna sol, definisi sol, tegese sol, tegesipun sol
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.