dumilah

basa JawaBesut

dumilah Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦩꦶ (mi) (la) (h)

  1. (Kw) sumorot (padhang)
Kacocogna karo dilah.







Kata kunci/keywords: arti dumilah, makna dumilah, definisi dumilah, tegese dumilah, tegesipun dumilah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.