dilah

basa JawaBesut

dilah Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (la) (h)

krama
Krama dilah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diyan

Kacocogna karo dumilah.







Kata kunci/keywords: arti dilah, makna dilah, definisi dilah, tegese dilah, tegesipun dilah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.