dolan-dolan

basa JawaBesut

dolan-dolan
Lingga: (dolan)
krama/ngoko

amêng-amêng ki

  1. ngenggar-enggar ati;
  2. êngg main;







Kata kunci/keywords: arti dolan-dolan, makna dolan-dolan, definisi dolan-dolan, tegese dolan-dolan, tegesipun dolan-dolan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.