dolan

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

dolan

amêng-amêng ki

  1. ngenggar-enggar ati;
  2. êngg main;







Kata kunci/keywords: arti dolan, makna dolan, definisi dolan, tegese dolan, tegesipun dolan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.