diwayuh

basa JawaBesut

diwayuh Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (wa)ꦪꦸ (yu) (h)
Lingga: (wayuh)

  1. dirangkêp tmr. bojo (ent guru, pagawean lsp).







Kata kunci/keywords: arti diwayuh, makna diwayuh, definisi diwayuh, tegese diwayuh, tegesipun diwayuh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.