wayuh

basa JawaBesut

wayuh Aksara Jawa: (wa)ꦪꦸ (yu) (h) krama/ngoko

  1. duwe bojo (ent guru, pagawean lsp) luwih saka siji;







Kata kunci/keywords: arti wayuh, makna wayuh, definisi wayuh, tegese wayuh, tegesipun wayuh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.