dipriksakake

basa JawaBesut

dipriksakake
Lingga: (priksa)

  1. krama/ngoko dikon nitipriksa;
  2. ki diwêruhake.







Kata kunci/keywords: arti dipriksakake, makna dipriksakake, definisi dipriksakake, tegese dipriksakake, tegesipun dipriksakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.