priksa

priksa

basa JawaBesut

priksa

  1. didêlêng lan disatitèkake;







Kata kunci/keywords: arti priksa, makna priksa, definisi priksa, tegese priksa, tegesipun priksa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.