dikon

basa JawaBesut

dikon Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (kon)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkèn

krama
Krama dikon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(ing) andikake, dikêrsakake, didhawuhi ki dipurih nindakake, dikudokake supaya

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti dikon, makna dikon, definisi dikon, tegese dikon, tegesipun dikon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.