dikandhani

basa JawaBesut

dikandhani Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka)ꦤ꧀ (n) (dha)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (kandha)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikandhani
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipuncriyosi

krama
Krama dikandhani
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diandikani ki dituturi, diwènèhi wêruh;








Kata kunci/keywords: arti dikandhani, makna dikandhani, definisi dikandhani, tegese dikandhani, tegesipun dikandhani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.