kandha

basa JawaBesut

kandha

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kandha
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (pangandika ki) crita, gunêm kang diucapake;
  2. (ngandika ki) clathu, gunêman;







Kata kunci/keywords: arti kandha, makna kandha, definisi kandha, tegese kandha, tegesipun kandha

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.