dikandhakake

basa JawaBesut

dikandhakake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka)ꦤ꧀ (n) (dha) (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (kandha)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikandhakake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipuncriyosakên

krama
Krama dikandhakake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diandikakake ki dicritakake, diucapake, dituturake marang;








Kata kunci/keywords: arti dikandhakake, makna dikandhakake, definisi dikandhakake, tegese dikandhakake, tegesipun dikandhakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.