dibusanani

basa JawaBesut

dibusanani
Lingga: (busana)

  1. (Kw) rêrênggan, sandhangan;
  2. êngg ki didandani (dianggon-anggoni).







Kata kunci/keywords: arti dibusanani, makna dibusanani, definisi dibusanani, tegese dibusanani, tegesipun dibusanani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.