busana

basa JawaBesut

busana

  1. dirêngga, disandhangi;
  2. êngg ki dandan, sandhangan;







Kata kunci/keywords: arti busana, makna busana, definisi busana, tegese busana, tegesipun busana

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.