anggêr irung

basa JawaBesut

anggêr irung Aksara Jawa: (ha) (ng)ꦒꦼ () (r)ꦲꦶ (hi)ꦫꦸ (ru) (ng)
Lingga: (irung)

  1. pc ks anggêr wong, sok wonga.








Kata kunci/keywords: arti anggêr irung, makna anggêr irung, definisi anggêr irung, tegese anggêr irung, tegesipun anggêr irung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.