irung

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

irung ꦲꦶ (hi)ꦫꦸ (ru) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. grana ki peranganing rai kang dadi pirantining pangambu








Kata kunci/keywords: arti irung, makna irung, definisi irung, tegese irung, tegesipun irung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.