ajêng

basa JawaBesut

ajêng Aksara Jawa: (ha)ꦗꦼ () (ng)

krama
Krama inggil kêrsa
Krama ajêng
Ngoko adhêp, arêp
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. arêp (ênêr), adhêp, aju;
  2. ak ayu:
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ajêng, makna ajêng, definisi ajêng, tegese ajêng, tegesipun ajêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.