basa JawaBesut

ayu Aksara Jawa: (ha)ꦪꦸ (yu) krama/ngoko

  1. (Kw) bêcik, slamêt, rêja;
  2. bêcik rupane (tmr. wong wadon).







Kata kunci/keywords: arti ayu, makna ayu, definisi ayu, tegese ayu, tegesipun ayu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.