basa JawaBesut

adi Aksara Jawa: (ha)ꦢꦶ (di) krama/ngoko

  1. (Kw) linuwih;
  2. (Kw) bêcik;
  3. (Kw) araning windu;







Kata kunci/keywords: arti adi, makna adi, definisi adi, tegese adi, tegesipun adi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.