linuwih

basa JawaBesut

linuwih Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤꦸ (nu)ꦮꦶ (wi) (h)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko linuwih
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pinunjul ing kawruh;;

Kacocogna karo luwih.







Kata kunci/keywords: arti linuwih, makna linuwih, definisi linuwih, tegese linuwih, tegesipun linuwih

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.