Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

abot (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦠ꧀ (t)

  1. akèh boboté, ora ènthèng.
  2. rada pakéwuh, ora gampang.
  3. wigati, perlu,
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti abot, makna abot, definisi abot, tegese abot, tegesipun abot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.