kabotan

basa JawaBesut

kabotan

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kabotan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak diboboti, dimomoti;
  2. kangèlan, rêkasa
Kacocogna karo
  • abot, bot.







Kata kunci/keywords: arti kabotan, makna kabotan, definisi kabotan, tegese kabotan, tegesipun kabotan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.