basa JawaBesut

Akad Aksara Jawa: (A) (ka)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. (Ar) dina kang kapisan.
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti Akad, makna Akad, definisi Akad, tegese Akad, tegesipun Akad

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.