basa JawaBesut

Ahad Aksara Jawa: (A) (ha)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. (Ar) ak dina Ngahad (kang kapisan).
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti Ahad, makna Ahad, definisi Ahad, tegese Ahad, tegesipun Ahad

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.