zaman

basa JawaBesut

zaman Aksara Jawa: ꦗ꦳ (za) (ma)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak jaman.







Kata kunci/keywords: arti zaman, makna zaman, definisi zaman, tegese zaman, tegesipun zaman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.