basa JawaBesut

yo Aksara Jawa: ꦪꦺꦴ (yo)
Lingga:

  1. pc ayo.









Kata kunci/keywords: arti yo, makna yo, definisi yo, tegese yo, tegesipun yo
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.