basa JawaBesut

yama (Snk) (Kw) ak

  1. paro, rakit, kêmbar;
  2. araning dewaning pati.







Kata kunci/keywords: arti yama, makna yama, definisi yama, tegese yama, tegesipun yama

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.